Agro-Lab d.o.o.

menu

Gdje i kako obaviti atestiranje prskalica?

Gdje i kako obaviti atestiranje prskalica?

U suvremenoj biljnoj proizvodnji, maksimalne prinose, uz ostale agrotehničke mjere, jedino je moguće postići primjenom odgovarajućih pesticida. Međutim, zbog svojih karakteristika pesticidi predstavljaju i rizik za zdravlje ljudi, životinja i za okoliš, stoga su svrstani u skupinu otrova, a uređaji za njihovu primjenu i njihova primjena podliježu različitim propisima i nadzoru.

Obavezan pregled prskalica i raspršivača

Tvrtka Agro-Lab je ovlaštena Ispitna stanica koja na temelju Rješenja o ovlaštenju od strane Ministarstva poljoprivrede, provodi pregled i certificiranje uređaja za primjenu pesticida. U skladu sa Zakonom o održivoj uporabi pesticida i Pravilnikom o održivoj uporabi pesticida, strojevi za primjenu pesticida podliježu redovitim pregledima radi utvrđivanja ispunjavaju li sve potrebne sigurnosne, ekološke i zdravstvene zahtjeve kako bi se osigurao pravilan rad prskalica i raspršivača, sigurnost primjenitelja, zaštita zdravlja primjenitelja, radnika, ljudi i životinja te zaštita okoliša. 

Pregled obavezan do kraja 2016.!

Posjetite Agro-Lab službenu internet stranicu za više informacija! Dogovorite svoj termin za pregled uređaja!

Strojevi za primjenu pesticida koje koriste profesionalni korisnici pesticida moraju biti najmanje jednom pregledani do 26.11.2016. godine. Nakon ovoga datuma se neće smjeti koristiti ako nisu pregledani i ako nemaju valjani znak o obavljenom pregledu.

Posjetite službenu web stranicu!

Prateći današnje trendove interneta tvrtka Agro-Lab predstavila je svoju novu internet stranicu koju možete pronaći na adresi www.atestiranje-prskalica.com. Na novoj internet stranici korisnici mogu pretražiti ponudu tvrtke, saznati više informacija te pogledati galeriju fotografija. Također, putem jednostavnog kontakt obrasca mogu poslati upit i očekivati odgovor u najkraćem mogućem roku. Cilj je bio da stranica bude jednostavna i pregledna te prilagođena i novim uređajima, tabletima i mobitelima. Nova Agro-Lab službena stranica izrađena je pod okriljem aWEB usluge izrade internet stranica. aWEB model namijenjen je poljoprivrednim proizvođačima, kao i svim sudionicima na poljoprivrednom tržištu. 

 

Fotografije

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward